Een piano kopen is een bijzonder moment, en dat begrijpen wij maar al te goed! Met een piano kun je zomaar een klik hebben, zonder dat je er precies de vinger op kunt leggen. Dat is het leuke van de zoektocht. Al is het een nieuwe piano, een gebruikte piano of een piano met silent systeem, wij helpen u hier graag bij. 

Kwaliteit piano's & vleugels !

Een piano kopen voor elke budget - ook levering op Terschelling !

U vindt bij ons prachtge kwaliteit piano's voor elk budget. Een riante keuze van zowel nieuwe piano's, gebruikte piano's en silent systeem piano's

Op proef voor maar 1% van de verkooppijs   

Wij vinden het belangrijk dat een piano kopen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk moet zijn. Het is bij ons mogelijk een piano eerst te proberen vanaf een periode van 6 maanden in maandelijkse termijnen vanaf 1% van de verkoopprijs! Mocht pianospelen toch niet uw droom blijken, dan kunt u hem weer door ons laten ophalen. Heeft u de smaak te pakken, leuk (!) , dan kunt u de piano kopen, leasen of blijven huren. 

Na proefperiode omruilen voor bijvoorbeeld een concertpiano 

Wat ook weleens gebeurt is dat u diep van binnen uiteindelijk toch die nieuwe concertpiano had gewild, dat kan gebeuren , dan ruilen wij hem gewoon voor u om. De reeds betaalde termijnen worden dan alsnog van de prijs van de nieuwe piano in mindering gebracht . 

Voor de gevorderde en professionele pianisten 

Wij zijn pianospecialisten en verstaan de gevorderde en professionele pianist. Wij hebben dan ook altijd kwaliteit semi-concert en concertpiano's & vleugels voor de muzikanten die het uiterste uit een instrument willen kunnen halen. Wij bieden maatwerk door instrumenten naar wens van de pianist af te stemmen. dit kan zijn een andere intonatie aanbrengen in het instrument of de afregeling aanpassen voor een ander touché.

Eigen werkplaats

Wij hebben een eigen werkplaats met een vast team van enthausiaste pianospecialisten.  Elke piano wordt door ons altijd persoonlijk afgesteld en geintoneerd. Daarnaast hebben wij een netwerk van pianospecialisten over heel het land die naast pianostemmen ook de juiste pianotechnische vaardigheden beheerst. U kunt dus bij ons met een gerust hart een instrument aanschaffen waar u ook woont. Ook in Europa en Engeland hebben wij een breed netwerk. Op elk nieuwe of gereviseerde piano ontvangt u een schriftelijke (fabrieks)garantie van 5 jaar. 

Vrij rondkijken, proberen én leuk met vrienden, familie of het gezin 

Laagdrempelig betekent ook dat wij u in alle vrijheid en op het gemak laten rondkijken. Mocht u met uw gezin willen komen , van harte welkom!, wij kunnen met hen als ze het leuk vinden de molen van binnen bekijken . Zo kunt u toch even goed 'zelf' de piano's verkennen in alle rust .  Op de zaterdagen is de molen , hennepklopmolen 'de Paauw'  open voor publiek en demonstratie. 

Graag tot gauw!

Team Kaldenbach Piano's & Vleugels