Nieuws

The Malibu Limited Edition (Australian topmodel version)

Met trots kunnen wij meedelen dat wij al enkele malen de assemblage, pianotechniek, concert intonatie en gehele aflevering hebben verzorgd van glazen vleugels van onze partner Crystal Music Company.

Een van de vleugels de Malibu edition - in bezit van een Australisch topmodel - heeft in het luxe livestijlmagazine "Voque" gestaan. 

Het glas - beter gezegd een acryl maar wel zo helder als glas - is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en exclusief . Mede daardoor is de prijs van een vleugel daarom ook relatief hoog. 

Het is bij ons mogelijk een heldere glazen vleugel te laten bouwen van een andere kwaliteit acryl, waardoor de vleugel in ene wel goed toegankelijk is voor particulieren of bedrijven die iets uniek willen hebben staan. Aandacht gagarandeerd!

Wij denken graag met u mee voor een custom-made glazen piano of vleugel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo en/of kleuren verwerkt in de piano vleugel. Laat de fantasie er op losgaan!

In een acryl instrument is het altijd mogelijk om door een ipad aangestuurde player in te bouwen. Een heldere piano met een ingebouwde player - en LED verlichting - staat in onze showroom om te bewonderen en te ervaren. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.